11.5.09

My Brute oyunu hilesi !!!

Yazan: Ukturk | 11.5.09 | Kategori: , , , |
Yazı: My Brute oyunu hilesi !!!

Merhaba mybrute dostları. Nasılsınız. Allah iyilik versin. Bu kadar işim gücüm arasında maillerime de bir kaç cevap yazayım dedim. Bunlardan birisi de şu sıralar pek çok popüler olan Mybrute adlı oyun. Oyunu oynayanlar çok iyi biliyor. Ama bilmeyenler için biraz bahsedeyim ben:P

Oyunda bir karakter yaratıp onla çeşitli kavgalar yapıp karakterimizin yükselmesini sağlıyoruz. Günde 3 tane saldırı hakkımız var. İlk oynamaya başladığımızda 6 tane hak veriyor bir kereliğine sadece. Tabi sadece böyle 3 saldırıp bitmiyor oyun. Kendimize yeni pupiller yapıp deneyimimizi yükseltebiliyoruz. Bu sonraki iş tabi.

Oyunda Strength - Savunma, Agility - Çeviklik ve Speed - Hız gibisinden 3 tane özellik mevut. Bunlar karakterimizin gücünü belirliyor. Tabi bu tüm katılımcılara adil olarak verilmiyor. Bazı karakterlerde çok düşükte olailiyor bu. İşte bunu önlemek için oturdum bir bot yazıp karakterime yerleştirdim. Sadece bu karakter üzerinden karakterimi yaratıp eleveller atladım. Şimdi bunu size sunuyorum. Başka bir yerde göremezsiniz çünkü ben yaptım bunu.

Evet açıklıyorum. Öncelikle Mybrute adlı adrese tıklayıp kendimize bir karakter oluşturuyoruz. Burdan oluşturuyoruz başka yerden değil. Masterınız bu karakter olması lazım çünkü hileli olan karakter bu. Evet oluşturduk bazı özelliklerimiz mevcut bazınız ki düşük bazınız ki yüksek olacak tabi.

Level 5 e kadar aynen bu durum normal akışında devam edecek yani. Hileli karakterin size level 5 e kadar bir faydası olmayacak fazla masterınız olması dışında tabi. Ama Level 5 ten sonra gözle görülür bir gelişim kaydedeceksiniz. Özellikleriniz çok daha hızlı artacak ve level atlatıkca tüm silahlara sahip olacaksınız. Tabi köpeğiniz yoksa o da olacak:P Yaptığım hesaplara göre %60 daha hızlı büyüme katedeceksiniz. Yani aynı zamanda 1 level yerine 3 level atlayacaksınız demektir bu. Silahları da cabası tabi.

Son olarak resimde gördüğünüz karakter gibi olacak sizin karakteriniz de ilerde. Resimde gördüğünüz karakter burdaki hileli karakter üzerinden oluşturulup bu hale gelmiştir kısa sürede. Bu bot şu anda çalışıyor farkedilmeden yükseltin derim sonra çok geç olabilir.

İyi oyunlar herkese.:P

Not: Aynı IP üzerinden sadece 1 karakter için geçerli. Daha fazlası için IP'niz farklı olamalıdır.

Toplam 51 Sesime ve fiziğime güveniyorum:

  1. uyanık apti :)

  2. Herkes oynasın Ces topluma hizmet. Gençler sorup duruyor bben de dedim o zaman kamuya açayım bu hileyi kısa süreli bu kıyağı kaç kişi değerlendircek bakalım:P:p

  3. ben tıkladım 17. levele geldim tık yok !!?? hala silah vermediler. hilesi bu olsa gerek. burdan yetkililere sesleniyorum.
    bay dı wey
    http://pitoemre.mybrute.com

  4. İsmael işte biizzm linki kullanacaksın yoksa olmaz 1 hafta sabredip level 5 olduktan sonra gelecek diğer yolla gelmez:P:p Level 40 olsanda:P haha:D

  5. Bende de bi şey var, kendi kendine kavga ediyorsun böylece hem hiç yenilmemiş hem de exp kazanmış oluyorsun. Hem de günlük 3 dövüş hakkından yemiyor. :D

    Bunun için de şöyle bi link oluşturmak lazım,

    http://finduilasz.mybrute.com/vs/finduilasz

    ''Finduilasz'' kısmına kendi karakterinizin adını yazıyorsunuz.

  6. Heryerde bu oyun var ben yukardaki yöntemi denedim çalışıyor galiba:)))

  7. Bende mybrute'un kurucularından biriyle tanıştım. Pupil'i olunca sağolsun direk olarak beni level 40'dan başlattı, oyunu bitirip tekrar başlamış durumda şu anda level 6 olduğuna kanmayın :
    kornelyus.mybrute.com

  8. Adsız dedi ki...

    Teşekkürler

  9. Adsız dedi ki...

    Gerçek mi bu hile.. Denedim karakterim iyi oldu ama level 5 ten sonra artacak mı bekliyorum .Teşekkürler

  10. adsız dedi ki...

    http://vendialmo.mybrute.com/
    dövmeyin yeter :(

  11. mcanstyle.mybrute.com arkadaslar ben diyorum hep beraber birbirimize pupils yapalım kolay lwl alabiliriz . bana pupils yapana bende hemen yaparım.Hem ben ayı sahibiyim benim pupilsim olursanız sizinde ayınızın olma şansı yüksek olur.

  12. Adsız dedi ki...

    buyrun burdan;
    http://ibisko.mybrute.com

  13. Adsız dedi ki...

    http://liberian-girl.mybrute.com

    beyler bana pupil yapana direk ben de pupil yaparım.daha hızlı level alırız.pupil yaptıktan sonra buraya adınızı yazın ben de yapayım.

  14. Teşekkürler karakterim çok iyi baba buradan eyvallah XD

  15. memo2 dedi ki...

    sizin link ten uye oldum. Daha yeni lvl 5 oldum. Simdilik bir degisme yok. Lvl savastıkca mı geliyor? Yukarıdaki karakteri bende biliyorum. Adamın pupil sayısı sürekli artıyor. O karakterde sacma sapan birseyler var zaten. adamin victory sayısı 14 pupil: 59000. su an lvl 87 ...

  16. http://benim20.mybrute.com
    kimseye yenilmiyor...cesaretin var mı?

  17. Adsız dedi ki...

    http://budhami.mybrute.com
    panterim saolsun bana pek iş bırakmıyor.sizin de olsun isterseniz sayfamdan pupilinizini oluşturun..

  18. http://finalleyk.mybrute.com/

    Brute sitesi de açık bırakmış bug açığı buldum

    Bunla dövüşen level 4 den başlıyor oyuna ayrıca ayı veriyorlar.

  19. Adsız dedi ki...

    gülmeyin ama ben yeni başladım mastırını diyosunuzya o ne demek bide sizin linkinizden üye olucaz dimi

  20. msterini ne demek bide sizin linkinizden üye olucaz dimi

  21. bakın kurt ayı filan hikaye. Rankinglerde en üstlerde yer alan jesper.nu ve brutal neroda olmayan özellik bende var. Daha kimsede görmedim bu da hammer özelliği. Hammerda karşısındaki adamı havaya kaldırıyor ve dizinde kırıyor. 70-90 arası güç götürüyor. hiç silah kullanmadan karşıdaki ölüyor. bunun yanında verilen kalkan,zırh, herkül gücü ve 6 his de cabası. Zaten silahlarımı hiç saymıyorum (mızrak-kılıç-pala ve beyzbol sopası) hileler filan inanmayın. ben başka bir ip numaralı bilgisayardan bu adamıma pupil yaptım 4 levelde aynı özelliklere sahip olmaya başladı. Deneyin görün! http://kce79.mybrute.com

  22. Adsız dedi ki...

    ben baltalıyım 68-72 cakıyorum
    www.artist-ya.mybrute.com
    inanmassanız bakın

  23. Adsız dedi ki...

    oyunla ilgili daha fazla bilgi ve resim için excalibur95.tr.gg adresini ziyaret edebilirsiniz.

  24. senogrettin.mybrute.com

    pupil yap bana, pupil yapayım sana :)

  25. Hakan dedi ki...

    Daha 13. levelde kurtumla turnuvalarda derece yapıyorum, 33 pupilimle klanımı oluşturdum, sanırım bu yüzden bana yapılan pupiller çok güçlü oluyor.Sizde gelin en güçlü Türk klanını oluşturalım.
    http://hakanconan.mybrute.com

  26. Adsız dedi ki...

    http://togy-ksk.mybrute.com

    pupil yap pupilin olsun.

  27. deliiiiii dedi ki...

    benide pupilinize ekleyin bende pupil yapayim size:D

    http://edgeeee.mybrute.com
    bu arada ayi yapma köpek yapma bunlarin hepsi sölenti şans işidir

  28. pupil yap pupilin olsun

    http://vampireonat.mybrute.com

  29. Adsız dedi ki...

    http://kamo-1.mybrute.com/

  30. Adsız dedi ki...

    Yakında bayağı güçlü olacağımı iddia ediyorum.
    Lvl 6'dan sonra ciddi şekilde iddialıyım;)
    darknathan.mybrute.com

  31. Adsız dedi ki...

    http://atil-fino.mybrute.com
    pupil olursanız sizin de pupilleriniz olur...

  32. Adsız dedi ki...

    http://oguz-kaan.mybrute.com

  33. Adsız dedi ki...

    http://blessedelf.mybrute.com

  34. Adsız dedi ki...

    boyunun olcusunu almak isteyen varsa:

    http://espandon.mybrute.com

  35. gelin benide dövün sıkıyosa

  36. Adsız dedi ki...

    http://2023-2009.mybrute.com

    bunu dövmek için kullanın

  37. Adsız dedi ki...

    http://ayi.herif.mybrute.com/cellule

    bu da benim dövüşçüm :)

  38. Adsız dedi ki...

    Ayımın gücünden yararlanıp açtığı karakterin de ayı sahibi olmasını isteyen buyursun.

    http://the-kemiksiz.mybrute.com

  39. http://simise.mybrute.com
    bu da benim
    karakterinizi benden açın

  40. Adsız dedi ki...

    arkadaşlar 22 lwl carım var pupil olursanız 4 lwl den sora 10 lwl otomatik atlıyor deneyin görün. üstelik 10 lwl e kadar sağlam silahlar geliyor Bana halberd lazım bi yapamadım dolu 10 lwl car var xD

    PuPil için:http://hengstknecht.mybrute.com

  41. Adsız dedi ki...

    arkadaşlar hllsngl.mybrute.com bu 3 lwl lik kolpa adresde inanılmaz bir sans mı desem yoksa oyunun bugı(açığı mı) desem tam biilmiyorum ama 3-5 lwl arasında mutlaka ayı çıkıyor.benm lwl im çok çok yuksek olmasına rahmen bile ben bunun pupiliyim.İsterseniz deneyin...

  42. Adsız dedi ki...

    pupil nasıl oluyor öğrenebilir miyim

  43. Adsız dedi ki...

    http://konurr073.mybrute.com/

    çok iyi yetenekler var. ben pupil oldum 6 da 6 yaptım

  44. Adsız dedi ki...

    pupil[öğrenci]nasıl olunur

  45. Adsız dedi ki...

    Ayı isteyene
    http://potnick14.mybrute.com
    özellikli olsun diyene aşağıdakini tavsiye ederim
    http://potnick17.mybrute.com

  46. Adsız dedi ki...

    Beyler Güçlü Olmak İsteyen İyi İtemler İsteyen Bu Brute Üzerine Açsin http://bygizemlee92.mybrute.com

  47. Adsız dedi ki...

    http://samihan154.mybrute.com
    söz konusu kurt ve ayıysa gerisi teferruattr !!!

  48. arkadaşlar yukarıda verilen hile doğru bnim bi charım var ona bir sürü char pupilledim hepsi 5 lvlden sonra çoştu bu hile bnim charımdada var işte char

    http://crocked1.mybrute.com

  49. Adsız dedi ki...

    çakallll ... :)

  50. Adsız dedi ki...

    6 lvl oldum hala bi değişiklik yok yeniliyorum hep noluyo?

  51. Adsız dedi ki...

    bu adamın hilesinide açıklasana kardeş sana zahmet yok %60 daha hızlı gelişçekmişte bütün silahlar olcakmışta çakal seni pupil ne işe yarıyo sölesene milleet burdan hesap aççak sen puan kazancan komik seni

Leave a Reply